Op donderdag 2 oktober hebben de medewerkers van Concreet Hygiëne een cursus gevolgd in het Bouw en Infrapark te Harderwijk. De cursus werd gehouden in het kader van “Hygiene & Kwaliteit”. Tijdens deze dag zijn er verschillende (interactieve) presentaties gehouden en konden de medewerkers deelnemen aan een workshop.

De dag begon met een lunch en koffie. Wanneer alle genodigden aanwezig waren werd er gestart met een presentatie van de heer M. Boukattan. In deze presentatie kwamen de onderdelen “Imago, Efficiëntie en Representatie” aan bod. Na deze presentatie kwam de heer L. Visscher aan het woord en werd het belang van een goede hygiëne, reiniging en desinfectie toegelicht. Tijdens het onderdeel “microbiologie” werd de nadruk gelegd op de verschillende soorten bacteriën en het bestrijden ervan.

De cursus werd succesvol afgesloten met een workshop waarin de medewerkers van Concreet Hygiëne met elkaar in dialoog gingen. Voor deze cursus kregen de aanwezigen het certificaat “Hygiëne & Kwaliteit” uitgereikt.

cursus-concreet hygiene    cursusdag-concreet hygiene