Werkwijze

Het schoonmaakwerk uitbesteden ?

  • Vakmanschap

Om snel en 100% hygiënisch werk af te leveren heb je mensen nodig die vakwerk leveren. Snelheid op zich is niet belangrijk voor het hygiëne resultaat maar wel voor het rendement. Onze medewerkers zijn vakmensen die eerst de tijd nemen om een reinigingsstrategie en spuitroute uit te stippelen om daarna dagelijks weinig tijd nodig te hebben om de klus te klaren.

  •  Ook tijdens vakantieperiodes

Het gaat altijd goed, totdat de vakantie aanbreekt. Lage bezetting van personeel, iedereen wil op vakantie. Ook dan maakt Concreet Hygiëne het verschil. U kunt ALTIJD op ons rekenen, ook tijdens de vakantieperiode.

  •  Sneller en efficiënter, dus voordeliger!

Op enkele uitzonderingen daargelaten is het vaak onrendabel om de schoonmaak zelf te organiseren. Productiemedewerkers moeten soms na hun shift de eigen werkplek schoonmaken tegen een uurtarief waarvoor ze veel effectiever kunnen produceren. De tarieven in de schoonmaak CAO zijn voordeliger en Concreet Hygiëne is altijd sneller, efficiënter en dus voordeliger. Wat voor u een bijtaak is, is voor ons een hoofdtaak.

  •  Overnemen

Desgewenst kunnen we schoonmaakpersoneel van u overnemen en in overleg organiseren om een optimaal resultaat te kunnen behalen.