Over ons

Wie is Concreet Hygiëne

Ontstaan
In 1998 zijn de 2 oprichters gestart met schoonmaakorganisatie Concreet Hygiëne. Beide hadden al jaren ervaring in de productie van voedingsmiddelen en ook enkele jaren in het organiseren van de schoonmaak. Deze organisatie liep moeizaam omdat zoveel afdelingen en mensen betrokken waren en afgestemd moesten worden. De oprichters zijn vanaf toen de schoonmaak zelfstandig gaan organiseren en dat liep vanaf het begin al veel beter. Taken, verantwoordelijkheden en afspraken zijn veel duidelijker dan voorheen en dat komt de kwaliteit en rendement ten goede.

Heden
Momenteel beheert Concreet Hygiëne verschillende objecten waar dagelijks de hygiënestatus op een hoog pijl wordt gehandhaafd en periodiek schoonmaakwerk plaatsvindt. Daarnaast adviseren en inspecteren wij bedrijven voor optimalisatie van hun schoonmaakproces.

Personeel
Met een enthousiast dienstverlenend team werken wij graag aan een stabiele langdurige relatie. Onze medewerkers zijn vakmensen die eerst de tijd nemen om een reinigingsstrategie uit te stippelen om daarna dagelijks weinig tijd nodig te hebben om de klus te klaren.