Diensten

Concreet Hygiëne is breed inzetbaar. In principe maken wij alles schoon. Concreet Hygiëne verzorgt dagelijks schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging en glasbewassing voor organisaties en bedrijven in heel Nederland.

Om de schoonmaak op een hoog niveau te houden is het belangrijk dat er een schoonmaakplan wordt gemaakt en bijgehouden. Dit verzorgen wij in goed overleg met u als klant. Hierdoor kunnen wij een goede schoonmaak garanderen.

Wilt u ook kunnen genieten van een schone locatie? Zonder zich zorgen te hoeven maken over kwaliteit en continuiteit? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij gaan graag met u in gesprek. Wij bieden u de volgende diensten aan:

Schoonmaak

Concreet Hygiene verzorgt op een professionele manier uw schoonmaakonderhoud. Om dit goed te realiseren maken wij een schoonmaakplan. Door middel van intensief contact met de opdrachtgever zorgen wij voor een hoge schoonmaakkwaliteit.

Glazenwasser

Ook het wassen van ramen en kozijnen kunt u overlaten aan Concreet Hygiene zodat uw ramen goed en streeploos schoon zijn. De glazenwassers van Concreet Hygiene geven uw pand een frisse, verzorgde en professionele uitstraling.

Vloerreiniging

Concreet Hygiene houdt uw vloeren in topconditie. De experts van Concreet Hygiene vloerreiniging weten uit elke vloerafwerking het maximale te halen. Of het nu tapijt, (natuur)steen, hout of kunststof is. Deze veelzijdigheid alleen al vraagt om kennis van zaken.

Gevelreiniging

Wij verzorgen het verwijderen van vervuiling van gevels. Onder gevels verstaan wij o.a. damwanden, schoon metselwerk en straatwerk. Er zijn verschillende soorten reiniging beschikbaar voor gevels: stoomcleanen, chemisch reinigen en stralen. Voor een goede uitvoering bent u bij Concreet Hygiëne aan het juiste adres.

Bouwschoonmaak

Wanneer de bouw bijna klaar is begint bij ons een nieuw project: het schoon opleveren van nieuwbouw of een gerenoveerd pand. Wij ontdoen sanitair van cementsluier en kitresten, reinigen de keuken grondig, schrapen de vloeren en maken deze bezemschoon. Ook zemen we glas en omlijsting en nemen we deuren, plinten en overige randen en richels af.

Openbare ruimten

Openbare ruimten worden veel bezocht wat zorgt voor vervuiling en volle prullenbakken. Een eerste indruk wordt nooit meer vergeten en daarom is een schone en representatieve uitstraling belangrijk. Hier voelt iedereen zich prettig bij. Vindt u een schone openbare ruimte belangrijk? Ook dit wordt verzorgd door Concreet Hygiëne.
Mail ons!

Bent u overtuigd?

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie belt u ons op 0341-416357 of mail ons!
Mail ons!